De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Pròtesis 

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Pròtesis
 

La pròtesi dental és la branca de l’odontologia encarregada de restablir i mantenir la funció masticatòria, la salut i l’estètica mitjançant la restauració de les dents naturals presents danyades o debilitades. També permet recuperar l’absència d’una, diverses o la totalitat de les dents, i en cas necessari, d’altres estructures de la cavitat oral (geniva i os). 

Tipus de pròtesi dental:

 

Pròtesi removible:

Són pròtesis, que com indica el seu nom, el propi pacient les pot treure i posar. Aquestes poden ser amb estructura metàl·lica o totalment de resina i ens permeten substituir una, diverses o la totalitat de les dents de l’arcada.

Pròtesi fixa:

Són pròtesis que van fixades a les dents naturals del pacient, un cop col·locades el pacient no les pot retirar de la boca. Dins la pròtesi fixa podem trobar de diferents tipus:
- De recobriment total -corones- o parcial -incrustacions-.
- Per la substitució de dents absents -ponts-.

I de diferents materials:
- Amb nucli de metall recobertes de cèramica
- O totalment ceràmiques .  

Pròtesi mixta:

És la combinació de la pròtesis removible i la fixa mitjançant anclatges.

Pròtesi sobre implants:

Són pròtesis que van anclades/fixades els implants dentals. Poden ser fixes o removibles en funció de la quantitat dels implants, la qualita de l’`òs i els paràmetres estètics i funcionals de cada cas. Les podem classificar en dos grups: 
- Removibles: sobredentadures (tipus d’anclatge: Locator o barra)
- Fixes: pròtesis híbrida -metall-resina- i metall-ceràmica

Actualment, per tal d’enregistrar la cavitat oral i les dents disposem de l’escàner oral, que és de les últimes tecnologies, que aporta un major confort al pacient durant el tractament.