De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Implantologia i regeneració

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Implantologia i regeneració

La implantologia oral és l'àrea de l'odontologia que s'encarrega de la rehabilitació dental degut a la pèrdua dentària, amb l'objectiu principal de recuperar l'estètica i la funcionalitat de la cavitat oral.

L’implant consisteix en una arrel artificial de material biocompatible que s’integra amb l’os, Damunt d’aquest implant es soportarà la futura pròtesi.

Cal destacar que sempre que es perd una peça hi ha un moviment compensatori de les dents circumdants les quals es poden inclinar o extruïr cap a la zona edèntula. Per això, és molt important rehabilitar les dents absents per tal d'evitar sobrecarregar les altres i poder distribuir millor les forces dins de la cavitat oral.

No sempre quan volem col·locar un implant l'escenari és favorable, en el sentit de que depenent de la causa de la pèrdua dentària i del temps que hagi passat ens podem trobar en situacions molt diverses a l’hora de col·locar un implant. És a dir, com més temps hagi passat; més gran serà l'atròfia i com més gran sigui l'infecció o de més llarga evolució, més os, s'haurà perdut.

Aquestes situacions poden desenllaçar en situacions complexes en les que podem anar limitats d'os, de geniva o bé d'ambdues.

Per tal de solventar aquests escenaris avui en dia tenim solucions de reconstruir l'os, i la geniva.

Cal destacar que aquests procediments requereixen de temps llargs de cicatrització per tal de que es consolidin favorablement.