De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Odontopediatria 

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Odontopediatria
 

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia que s’encarrega de les dents i boques dels més petits. Aquesta especialitat s’ocupa de tractar els nens i nenes de zero fins als dotze anys.

El creixement sa de la boca dels infants és molt important, i els odontopediatres poden ajudar a prevenir o detectar anomalies , i és per això que es recomana la primera visita a l’odontopediatra durant el primer any de vida, ja que la prevenció és el millor tractament.

En la seva primera experiència amb l’odontologia, crearem un ambient relaxat en el que els nens rebran pautes i consells per mantenir una correcta higiene oral, així com també consells sobre alimentació, ús dels xumets i d’altres hàbits.

Si aquesta primera visita la posposem en el temps, poden passar desapercebudes anomalies que, si no es diagnostiquen a temps, poden convertir-se en problemes de major importància i que implicarien tractaments més complexos.

Què us oferim en la nostra clínica? Servei d’odontopediatria amb: 

  • Recomanacions d’hàbits d’higiene i alimentaris saludables.
     
  • Protocol de prevenció de càries individualitzat per risc de càries.
     
  • Protocol de tractaments de nens amb por al dentista o amb nens amb necessitats especials.
     
  • Control d’hàbits.
     
  • Servei de sedació.
     
  • Tot tipus de tractaments: dolor dental, estètica dental, traumatismes dentals, tractaments preventius, ortodòncia interceptiva...