De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Odontologia estètica 

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Odontologia estètica
 

Un somriure bonic i atractiu denota salut i a la vegada benestar social, però el més important és que el pacient estigui orgullós de la seva rialla. L’estètica dental engloba diferents disciplines que tenen com a finalitat l’harmonia en el disseny del somriure.

Actualment, és una de les disciplines odontològiques amb la demanda més creixent en els últims anys, i alguns dels problemes que podem corregir amb l’estètica dental són les dents groguenques o fosques, les fractures de peces dentals, el redreçat o reparació de dents amb formes irregulars, etc.

Dins de l’especialitat de l’estètica dental s’hi troben els següents tractaments: 

 

Carilles:

Són fines làmines de ceràmica o resina composta que s’adhereixen a la cara externa de les dents per millorar defectes en la forma, color, posició o desgast.

Blanquejament:

És una tècnica que consisteix en l’aplicació de sistemes blanquejants en les dents per tal d’eliminar tincions i alteracions del color i aconseguir així unes dents més blanques. És un tractament que es pot realitzar a la clínica i/o de manera ambulatòria (a casa), depenent de les necessitats i desitjos del pacient.

Estètica facial:

Mitjançant l’àcid hialurònic podem atenuar les arrugues o línies d’expressió facial, a la vegada que hidratem la pell. També ens permet camuflar problemes periodontals (omplir triangles negres en la geniva), esquelètics com ara defectes de mentó, somriure gingival o alteracions en el volum dels llavis, entre altres.